Looking For Anything Specific?

Tussenkunstenquarantaine Tussen Kunst En Quarantaine / Pin on Předělávky slavných obrazů - Een beroemd kunstwerk met behulp van drie attributen zo goed mogelijk nabootsen.

Tussenkunstenquarantaine Tussen Kunst En Quarantaine / Pin on Předělávky slavných obrazů - Een beroemd kunstwerk met behulp van drie attributen zo goed mogelijk nabootsen.. Wonderlijk om te zien hoeveel creativiteit er ineens begint te vloeien nu veel mensen de hele dag thuis zitten. Pupils in s3, s4 and s5 have recreated some famous paintings with random objects found at home. Na zes dagen tikt de pagina al zo'n 25 duizend volgers aan. Het instagramaccount tussen kunst & quarantaine was geboren. Een beroemd kunstwerk met behulp van drie attributen zo goed mogelijk nabootsen.

De een vermaakt zich met legpuzzels, de ander met lego. Toen zette ik in een appgroep met vriendinnen, waar. Anneloes en floor bedachten de challenge 'tussen kunst en quarantaine'. Misschien pak jij de titel en verkrijg je eeuwige roem! Hiervoor hebben zij ieder een beroemd kunstwerk gekozen en dat nagemaakt met de spullen die ze.

Openbare Basisschool De Meerpaal - Tussen kunst en quarantaine
Openbare Basisschool De Meerpaal - Tussen kunst en quarantaine from www.instapinternet.nl
Het instagramaccount tussen kunst & quarantaine was geboren. Je hebt natuurlijk al gehoord van initiatief 'tussen kunst en quarantaine'. It still is amazing to hear people find joy in this new way of enjoying art. Nu we geen musea kunnen bezoeken om naar kunst te kijken, moeten we het ergens anders vandaan halen. View latest posts and stories by @tussenkunstenquarantaine tussen kunst & quarantaine in instagram. When your very good boy joins you in the #tussenkunstenquarantaine #petday #emmiwhitehorse artist @eliza_reinhardt 's creative interpretation of a work in our collection, chanter by emmi whitehorse. Hiervoor hebben zij ieder een beroemd kunstwerk gekozen en dat nagemaakt met de spullen die ze. Een groep vrienden begon in whatsapp een challenge:

Het begon met de coronacrisis waardoor we op een gegeven moment allemaal thuis kwamen te zitten.

Daarnaast hopen ze dat dit filmpje een lach op je gezicht brengt in tijden waarin iedereen dat wel kan gebruiken. En als je helemaal tevreden bent, deel je 'm op instagram met @tussenkunstenquarantaine. Een groep vrienden begon in whatsapp een challenge: Maak een bekend schilderij na met minstens drie voorwerpen uit je huis. Ze bedacht hiervoor de opdracht om in de verveling thuis je favoriete kunstwerk na te maken met alledaagse attributen. Dat werd de pagina 'tussen kunst en quarantaine'. Laat je van je creatieve kant zien en blaas het kunstwerk nieuw leven in. Tussen kunst & quarantaine is een fotowedstrijd waarbij je jouw perfecte versie van een zelfgekozen kunstwerk moet maken. Tussen kunst & quarantaine heeft een bericht geplaatst op instagram: Het begon met de coronacrisis waardoor we op een gegeven moment allemaal thuis kwamen te zitten. Je kiest een kunstwerk en je bootst dat met drie attributen na. Maar wat ook leuk is: For everyone at home who needs a relief.

Hele volksstammen zitten momenteel thuis in vrijwillige quarantaine om dat gevreesde coronavirus niet op te lopen, en vooral om anderen niet te besmetten. In deze opdracht ga je een kunstwerk tot leven brengen! Zo simpel is het idee achter #tussenkunstenquarantaine, bedacht. Je hebt natuurlijk al gehoord van initiatief 'tussen kunst en quarantaine'. Ze bedacht hiervoor de opdracht om in de verveling thuis je favoriete kunstwerk na te maken met alledaagse attributen.

IN BEELD: Eigen versies van kunstwerken in Tussen Kunst ...
IN BEELD: Eigen versies van kunstwerken in Tussen Kunst ... from imgw.rgcdn.nl
In het kader van de lessen beeldende vorming hebben de brugklassen van college de heemlanden deelgenomen aan de populaire challenge #tussenkunstenquarantaine. En als je helemaal tevreden bent, deel je 'm op instagram met @tussenkunstenquarantaine. Ze bedacht hiervoor de opdracht om in de verveling thuis je favoriete kunstwerk na te maken met alledaagse attributen. Dat werd de pagina 'tussen kunst en quarantaine'. Waarom #tussenkunstenquarantaine zo'n hit is. Vier dagen geleden werd de pagina ik kan niet begrijpen wat mensen chill vinden aan thuis werken', zo valt te lezen op de pagina. Maar wat ook leuk is: Een groep vrienden begon in whatsapp een challenge:

Hiervoor hebben zij ieder een beroemd kunstwerk gekozen en dat nagemaakt met de spullen die ze.

Instagram account 'tussen kunst & quarantaine' heeft een kunstchallenge dat intussen een groot succes is, en wij lichten de mooiste kunstwerken anneloes bedacht er een challenge voor, namelijk: Pupils in s3, s4 and s5 have recreated some famous paintings with random objects found at home. Here's some homemade art 1. Anneloes dacht na en kwam met een challenge. Dat werd de pagina 'tussen kunst en quarantaine'. De een vermaakt zich met legpuzzels, de ander met lego. Maar wat ook leuk is: When you're working from home and the walls come climbing in. It still is amazing to hear people find joy in this new way of enjoying art. Ze rommelde tussen haar spullen en plaatste een geïmiteerde foto van meisje met de parel van johannes vermeer op haar eigen account. Misschien pak jij de titel en verkrijg je eeuwige roem! 'nieuwe week, nieuwe kansen!#tussenkunstenquarantaine #artchallenge #usedprops@freedivegirl' • bekijk 451 foto's en video's op het profiel. De amsterdammers anneloes officier en floor de weger zaten na een paar dagen thuiswerken al met de handen in het haar.

Being at home constantly, with or without partners and kids. Een beroemd kunstwerk met behulp van drie attributen zo goed mogelijk nabootsen. Tussen kunst & quarantaine heeft een bericht geplaatst op instagram: Na zes dagen tikt de pagina al zo'n 25 duizend volgers aan. Maar wat ook leuk is:

Deze creatieve kunstchallenge maakt het thuiszitten iets ...
Deze creatieve kunstchallenge maakt het thuiszitten iets ... from www.thebestsocial.media
Tussen kunst en quarantaine is een initiatief van de grachtengalerie. De dames van de grachtengalerie geloven dat kunst verbindend kan werken. In deze opdracht ga je een kunstwerk tot leven brengen! Anneloes dacht na en kwam met een challenge. De een vermaakt zich met legpuzzels, de ander met lego. It still is amazing to hear people find joy in this new way of enjoying art. Soms wordt kijken naar kunst een beetje saai. Tussen kunst & quarantaine exploded worldwide so i got in touch with so many lovely people from all over the world, experiencing somewhat the same situations.

Hele volksstammen zitten momenteel thuis in vrijwillige quarantaine om dat gevreesde coronavirus niet op te lopen, en vooral om anderen niet te besmetten.

Maar wat ook leuk is: For everyone at home who needs a relief. Hele volksstammen zitten momenteel thuis in vrijwillige quarantaine om dat gevreesde coronavirus niet op te lopen, en vooral om anderen niet te besmetten. Vier dagen geleden werd de pagina ik kan niet begrijpen wat mensen chill vinden aan thuis werken', zo valt te lezen op de pagina. Pupils in s3, s4 and s5 have recreated some famous paintings with random objects found at home. De bedoeling is om zelf een kunstwerk na te bootsen en beide foto's naast elkaar te plaatsen. Tussen kunst & quarantaine heeft een bericht geplaatst op instagram: Use 3 household items 3. Carolien waldhauer, 'de kantwerkster', johannes vermeer, 1670 beeld kies een kunstwerk, zoek drie attributen uit eigen huis en maak je eigen replica. Toen zij net begon met dit account en nog maar 429 volgers had. Anneloes en floor bedachten de challenge 'tussen kunst en quarantaine'. Soms wordt kijken naar kunst een beetje saai. Maak een bekend schilderij na met minstens drie voorwerpen uit je huis.

Tussen kunst & quarantine is instagramhit tusse. Waarom #tussenkunstenquarantaine zo'n hit is.

Posting Komentar

0 Komentar